Magyar

Édesapám 1968 óta dolgozik a kőműves szakmában. 1986-ban egyéni vállalkozó lett, majd 1998-ban megalapította a Molnár és Társa Építőipari Betéti Társaságot. Ekkor cégünk már nem csak kőműves munkákkal foglalkozott, hanem komplet generálkivitelezésekre is vállalkozott. 2004-ban miután Pécsi Tudomány Egyetemen építész végzettséget szereztem a cég tevékenységi köre kiegészült az építőipari tervezéssel. Majd a kellő tapasztalatok megszerzése után 2010-ben a tervezés, felelős műszaki vezetés és építési műszaki ellenőrzés már egy külön cégbe került át. Így lett édesapám egyszemélyes egyéni vállalkozóból egy 6-8 főt foglalkoztató Kft.

A fő állásban dolgozók között van építész tervező, felelős műszaki vezető, műszaki ellenőr, kőműves, festő, segédmunkások.

Alvállalkozásban kialakult fix alvállalkozói gárdával dolgozunk együtt akik között megtalálhatók ács-tetőfedő mesterek, víz-gáz és központi fűtés szerelők, különböző megújuló energiaforrásokat igénylő rendszerekre szakosodott mesterek, villanyszerelők, és gyengeáramú rendszerekkel foglalkozó szakemberek.

Copyright © 2019 Molnárép Kft.